COMANDA ACUM:
0332.413.454

Ce este disfunctia erectila ?

Disfunctia erectila reprezinta incapacitatea de a obtine sau de a mentine o erectie ferma in cadrul unui act sexual..

   
   Intrebari despre Vita Gra


 


Ce este Vita Gra ?


Vita Gra este un supliment alimentar natural, sub forma de tablete, care actioneaza eficient asupra disfunctiilor erectile.


Cum se administreaza Vita Gra ?


Se iau una sau doua tablete cu un pahar cu apa cu aproximativ 30 minute inaintea actului sexual.


Ce contine Vita Gra ?

Pilulele Vita Gra au la baza ingrediente din plante, folosite inca din cele mai vechi timpuri. Acestea garanteaza eficienta produsului.


Exista efecte secundare ?

Vita Gra nu prezinta nici un efect secundar, fiind 100% natural.
 


 Alte intrebari


Ce este o erectie ?

Erectiile incep atat cu o stimulare mentala, cat si senzoriala. Atat impulsurile venite de la creier, cat si nervii locali au ca efect relaxarea muschilor din corpii cavernosi, permitand sangelui sa circule mai bine si sa umple spatiile libere existente. Sangele creeaza presiune in corpii cavernosi, facand penisul sa se mareasca. Albugineea (membrana care inconjoara corpii cavernosi) ajuta sa blocheze sangele in corpii cavernosi, avand ca rezultat sustinerea unei erectii puternice. Cand muschii penisului se contracteaza pentru a opri fluxul sangvin si canalele sangvine se deschid, erectia atinge punctul culminant.


Ce este andropauza ?

Andropauza sau menopauza masculina este denumirea data perioadei la care se afla barbatii in varsta. Acest lucru este legat de reducerea productiei de hormoni: testosteron si dehidroepiandrosteron. Spre deosebire de femei, barbatii care se afla in aceasta conditie nu experimenteaza o cadere psihologica permanenta si completa a sistemului productiv.


 

Sigur
De ce "Vita Gra" ?
100% Natural
Natural - reteta din ingrediente naturale realizata de Laboratoarele Cupid!
Recomandat de farmacisti

Doctors Recommended

 
Suport online

Live Support